Plantjesmarkt 2021 dankzij sponsor Kwekerij Gitzels groot succes!

Zaterdag 15 mei 2021 vond de plantjesmarkt 2021 plaats. Het was niet directe een stralende voorjaarsdag, maar de overkapping van het clubhuis bood voldoende droge gelegenheid om het ruime aanbod aan groenten- en kruidenplantjes, sierplanten, bessenstruiken en zaden aan te bieden.

Ook dit jaar heeft Kwekerij Gidzels uit Westwoud/Oosterblokker een flink aantal groenten- en kruiden tegen lage prijzen geleverd, zodat het voor de tuinders aantrekkelijk was om zo inkopen te doen. Ook enkele tuinders hebben fruitboomstekken en “eigen kweek” plantjes ingebracht. Deze zeer geslaagde ochtend is positief afgesloten. Na aftrek van de kosten is er € 65 voor de vereniging beschikbaar. Dit zal worden gebruikt om de kinderspeeltoestellen te repareren of te vervangen.

Tijdens de markt vond een kleine ceremonie plaats: oud-voorzitter John Vishnudatt en oud bestuurslid Jan Vertelman werden bedankt voor hun inzet als bestuurders van onze vereniging. Voorzitter Ralph verwoordde een en ander in een leuke speech. De heren ontvingen een cadeaubon en een boeket bloemen. Oud penningmeester Coen Burger was met vacantie en wordt op een later moment in het zonnetje gezet.

oud voorzitter John Vishnudatt voor de kijker rechts van, en oud bestuurslid Jan Vertelman links van de man in het geel