Mooiste tuin 2012

De mooiste tuinverkiezing werd dit jaar gejureerd door drie personen te weten J.hofstee, S. Juwett en D. Appel.

De tuinen werden door hen op verschillende tijdstippen van het jaar beoordeeld, dat heeft geleid tot onderstaande winnaars. De man die de prijzen mocht uitreiken is onze voorzitter en spreekstalmeester Rob Mulder.

De heer H. van Weerden heeft met zijn tuin (nr. 101), de eerste prijs in de wacht gesleept, tezamen met de wisselbeker. Al twee keer eerder won hij de eerste prijs, namelijk in 2008 en 2009, dus nu alweer voor de derde keer. Gelukkig voor ons en de tuinleden niet drie keer op een rij, want dat zou inhouden dat we de wisselbeker kwijt zijn.

De tweede prijs ging vervolgens naar de heer R. van Zwol (nr. 11).  De voorzitter Rob Mulder  overhandigde de prijs  aan een gelukkige winnaar.

De derde prijs werd een probleem, er waren maar liefst drie mensen die een gelijk aantal punten hadden. Deze mensen zijn van links naar rechts: M. Slaman (nr. 36a), G. Stolte (nr. 6) en P. Plijter (nr. 4). Besloten werd dat alle drie voor een beker in aanmerking kwamen.

Ook waren er weer de aanmoedigingsprijzen voor tuinders die pas begonnen zijn en al een goed resultaat laten zien. Deze prijzen werden uitgereikt aan (van links naar rechts): Dhr. M. Afkerin (nr 25) en Dhr. P. Swinckels (nr. 76).

Ook werd er dit jaar een prijs uitgereikt voor de meest bijzondere tuin. Deze prijs ging naar Mevr. Zaal-Blom (nr. 13-14).