Beschadiging hoofdpad

Een paar dagen geleden is een tuinder met een bestelbusje de tuin opgereden, vanaf de Roskam-ingang, en heeft daarbij het hoofdpad behoorlijk beschadigd omdat de bus in het doorweekte gras aan beide zijden van het tegelpad vastliep en daardoor diepe sporen in het gras heeft getrokken. De bewuste tuinder is op zijn gedrag door het bestuur aangesproken en op de vingers getikt. Verder is de tuinder opgedragen de veroorzaakte schade te herstellen.
Zoals bekend zijn de hoofdpaden met rode paaltjes “afgezet”en is het niet toegestaan om de paaltjes te “lichten” en met auto’s /busjes de paden op te rijden. Alleen in overleg met het bestuur kan een uitzondering worden gemaakt. Verder zal de sluiting van de paaltjes worden aangepast zodat deze niet meer “zomaar” kunnen worden gelicht.

Het bestuur

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.